Året 2022

2022 har varit ett jobbigt år, och det är jobbigt att sammanfatta det också. Hela året har färgats av min mammas kamp mot sin bröstcancer, en kamp som hon förlorade i början av december. Det är också ett år där jag har börjat vara mer fysiskt aktiv och har börjat springa två till tre gånger i veckan. Jag har också varit sjukskriven för utmattning. Det är också ett år då jag har stickat mycket, det är det hantverket som har gett mig lugn när det har stormat.

Januari – Februari – Mars

Jag började året med att göra en slöjdbingo, och bestämde mig för att dokumentera mitt slöjdår. Det gick så där med det. Jag stickade en mössa till mamma i mjukull. Nova fick en enhörningskruka som jag virkade, det är enhörningar som gäller. I mars drog ”Sockmadness” igång och det blev några sockar stickade för mig innan jag åkte ur tävlingen.

April – Maj – Juni

I april överlämnade jag och Katarina Widegren-Flach ett bårtäcke till Östersunds församling. Jag fortsatte att sticka massor. I maj började mitt odlingsår på riktigt och jag testade att täckodla med ull. I juni fyllde jag 40 år, och funderade på att ha en ålderskris. Jag började min semester vid midsommar och hade en helt underbar första vecka med varmt väder och bad utomhus. Jag påbörjade sommarens mysteriestickning som blev en sjal.

Juli – Augusti – September

Juli var en semestermånad för mig och jag stickade färdigt koftan Agnes som jag påbörjade sommaren 2021 som en mysteriestickning. Jag stickade också klart min stora Aeolian sjal och den runda filten. Jag virkade och tovade ett sittunderlag. I augusti hade vi urnsättning av pappa. Jag stickade klar Midsummer mkal, som var sommarens mysteriestickning. i september stickade jag en mössa till mig själv. Jag hade också börjat få ordning i vävrummet efter sommarens stora rumsflytt.

Oktober – November – December

I oktober stickade jag klart två tröjor, en Beyond Basic Sweatshirt som var en teststickning för Wool & Beyond och en Tomatrödtröja. Jag påbörjade Westknits mysteriestickning. I November började jag sticka på en hemlig teststickning. Jag planerade också för framtida stickningar. Första advent påbörjade jag en adventskalenederstickning. I december startade jag mest upp stickprojekt och vävde.

Årets månadsinlägg

Årets dagbloggsinlägg

Länkar

(Länkarna var korrekta vid publiceringen 2023-01-01).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *