1 januari – årets första stickning

Gott Nytt År! Vi hade en nyårsafton som var precis som vi ville ha den i år. Jag gick och la mig 22. En del av mig längtar tills Nova är så stor att hon kan vara uppe till midnatt, det var inte detta nyår kanske nästa eller det efter det.

Jag har nästan stickat en hel ärm idag på min No Limit Sweater, nästan för att jag stickade en del av mudden igår, men jag har börjat sticka på ärm nummer två idag. Det jag inser är att sticka ärmar inte är min favorit, jag vill mest ha det gjort. Jag ser verkligen fram emot att få sticka oket. Helt ärligt ser jag mest fram emot att få börja använda tröjan.

Nova upptäckte att det är flaggdag i kalendern idag och det betyder att flaggan behöver komma upp. Efter lite kamp med flagglinan åkta flaggan i topp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *