31 december – årets sista dag

Idag är det årets sista dag och jag tänker på det året som varit, ett år som är jobbigt att sammanfatta. Jag tänker också framåt och hur året som är på väg kommer att bli. Men istället för att tänka på tuffa saker så har jag börjat planera för årets odlingar.

Jag vill odla paprika, det skulle vara kul att få till egna paprikor. Sen vill jag odla mangold, svartkål och grönkål, det är för att det är sånt som jag äter, och ganska mycket. Det blir inga rotgrönsaker, de blir bara uppätna, vilket är tråkigt för det är så gott med nyskördade morötter och rädisor.

I höstas när det var frörea så fick Nova välja några fröer som hon ville att vi skulle odla. Hon valde Lyckliga Lotta, eller var det Flitiga Lisa, en av dem var det i alla fall och Blomman för dagen. Det ska bli spännande att testa att odla dem.

Hoppas du har en bra nyårsafton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *