25 juni – ersätter borttappade saker

Det var inte bara min virknål som försvann i helgen. Utan även min lilla sax och den nålhållare som jag hade virkat försvann. Som tur var så hade jag en till och nu har jag virkat en ny liten blomma som jag använder som nålhållare.

Annars har jag ägnat dagen åt att fixa mammas lägenhet så att den är fin imorgon när den ska fotas inför försäljning. Det är inte bara jag utan det är en lagsport med min syster, hennes man och inte minst min älskade Mattias. Det är jobbigt men det kommer att bli bra.

Och mitt i allt det så försöker jag att packa till mig och Nova som ska åka bort en vecka på tisdag. Det är första gången som Nova och jag åker iväg så länge själva och första gången som Nova åker tåg så länge själv. Det blir ett litet äventyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *