Gör mig redo för Sockmadness!

Det är dags på Sockmadness igen, och i år är jag riktigt motiverad. Och det finns en anledning, jag behöver nya sockar jag har nästan slitit ut de jag har. Tidigare år jag har varit med har jag stickat minst fyra par.

Just nu gör jag mig redo det gör jag genom att gå igenom den materiallista som finns i Sockmadness gruppen och därefter har jag gjort buntar med garn som matchar det som står i material listan. Sen är det bara att hoppas att det blir bra. Det är inget som tvingar mig till detta jag kan ändra mig när mönstret kommer. Pärlor och band, jag ett mönster ska ha ett band kommer jag att bestämma när jag vet hur mönstret ser ut och vilket effekt jag vill ha. Jag har några att välja på.

Jag har också samlat ihop alla stickor och annat som jag kan behöva som virknål, synålar, flätsticka och annat smått och gott.

Och självklart alla mina mina tillbehör från Cocoknits som kommer att komma väl till pass under denna tävlingen.

Nu väntar jag bara på att mönstret till kvalificeringssockarna ska kolla, det kommer nog att dröja någon dag till men man vet aldrig. Förra året kom det 1 mars, men ännu inget mönster men kanske när jag vaknar imorgon bitti.

Länkar:

  • Sockmadness gruppen på ravelry hittar du HÄR.
  • Mitt inlägg om tillbehör från Cocoknits hittar du HÄR.

(Länkarna var korrekt vid publiceringen 2022-03-01)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *