Februari 2022

Februari har på många sätt varit en tung månad men som haft sina ljuspunkter. För varje dag som går är det en dag närmare våren, det är lite ljusare och nu märks det också både på morgonen och kvällen.

Nova är fotografen som tagit denna bilden på mig.

Vardag

Vi har inte haft vabuari som jag trodde vi skulle ha, några vabdagar men inte alls som jag befarat. Däremot har det varit många årskontroller då Nova fyllde 5 år 1 februari och så blir det när man är prematur och alla kontroller verkar bunta ihop sig i samma månad.

I januari började jag hos en ny samtalskontakt och där har jag fortsatt att gå under februari. Jag har haft en samtalskontakt till och från under många år och för mig är det både bra och nödvändigt.

Hantverk

Stickar på klyftiga mössan

Jag har stickat hela februari tror jag. Jag har stickat på flera påbörjade projekt, som inte heller har blivit klara nu heller. Däremot har jag stickat klart ett projekt och det är ”Klyftiga mössan” till mamma.

Jag håller också på med nästa vävprojekt som bara väntar på att bli varpat. Det är bara ett ska bara, och det är att jag ska göra färdigt hela vävsedeln, sen så.

Nu ser jag fram emot mars med starten av ”Sock madness” och tillbaka till vävstolen igen, det ser jag fram emot.

Nova var till frissan och fick en färggrann frisyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *