Juni 2021

Så hur var juni? Juni har verkligen varit omväxlande om man ser till vädret, från högsommarvärme till ensiffriga temperaturer. Det har varit en riktigt bra månad på många sätt men också väldigt jobbig periodvis, och vi avslutar den med vattkoppor!

På min födelsedag var det helt underbart och jag kunde sitta ute och ha skypemöte.

Vardag och familjen

Juni har varit mycket vardag. Med helt vanliga jobbdagar. Men jag har också haft stora behov av att bara pausa allt och bara andas och känna att jag är här och nu. Denna månaden hände också något som aldrig hänt förut, dom ringde från förskolan och ville att vi skulle hämta Nova som var sjuk, i vattkoppor. Så det var bara att hämta henne. Och om det nu inte en vecka senare dyker upp nu vattkoppor så kan man räkna det totala antalet på både händers fingrar.

Nova på cykeltur i Östersund

Hantverk

Jag har hantverkat en del också. Jag har stickat på en mysteriestickning som jag kommer kunna visa efter den 15 juli enligt designerns önskemål. Det har blivit en del broderat också på den jämtländska brudkudden som jag påbörjade i höstas. På jobbet har jag stickat på en sjal från Stephen West, Herbivore. Jag har vävt vidare också. Just nu känns det som det är så mycket jag inte kan visa just nu, det ska bli så kul när jag kan det.

Efter midsommar började jag min semester och jag ser fram emot en härlig sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *