27 maj – en helt vanlig lördag

Idag har jag bara haft en enda målsättning att köpa gallonbyxor till Nova. Jag insåg i torsdags att byxorna var ungefär 10 cm för korta, det var bara att köpa ett par nya. Och då upptäckte jag att Lindex hade börjat sälja lagningslappar, så nu ska jag laga byxor så det står härliga till.

Hemma har Mattias städat och jag med. Jag har också lärt Nova vad en limpistol är för något och hur bra den är. Hon har inte fått lära sig hur man använder den, det får vänta några år. Jag har också fortsatt med min flip flop journal och limmat fast papper för att täcka de kuverten som är stommen i boken.

Jag har också minskat ner höjden på boken för att göra det enklare att använda A4 papper när jag ska göra inlagorna. Det är nästa steg i bokskapandet, totalt är det sex inlagor som ska sys in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *