26 maj – början på en bok

Fredag och det har varit en härlig dag, ett bra slut på veckan. När vi kom hem Nova och jag tog vi det lugnt. Nova pysslade och jag gjorde ett nytt tryck med gelplatta. Jag använde blad och blommor som jag och Nova plockade när vi gick från förskolan.

Jag har påbörjat en flip flop journal efter en instruktion som jag sett på YouTube. Basen är gjord av fem kuvert som man limmar ihop. Dessa ska sedan dekoreras och så ska den få inlagor insydda så det blir en bok.

Nu ska jag fundera på hur jag vill dekorera den, det ska bli kul. Jag kanske bli klar i helgen, troligtvis inte men det är inte det som är viktigt. Det som är viktigt är att det är kul. Och en variation till vävning och virkning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *