28 maj – morsdag utan mor

Min första morsdag utan mor. Ja det är tufft. Men det är också som det jag och Mattias kom fram till idag. Det jobbigaste är nog det vardagliga. Mina föräldrar åt ganska ofta middag hos oss när de var på besök i stan. Jag pratade med min mamma nästan varje dag. Det är jobbigt att inte bara kunna ringa och prata en stund en helt vanlig vardag.

Mamma hade som tradition att på morsdag eller i närheten av morsdag sätta krukrosor på sin mammas grav, min pappas mammas grav och min farmors mammas grav. Det ska jag och Nova göra på torsdag, det känns bra. Jag hoppas bara att jag kan hitta krukrosor, för jag har inte sett några ännu i någon butik. Jag ska handla blommor i Krokom och där finns två blomaffärer, en av dem borde ju ha krukrosor.

Min egen morsdag firades på bästa sätt, jag fick det jag önskade mig, två stora utekrukor och en god middag med efterrätt. Samtidigt som Nova och Mattias byggde LEGO låg jag i soffan med ett glas vin och titta på Formel 1, Monacos GP, det var perfekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *