26 januari – jag har börjat brodera

Idag har jag stickat klart min ”adventskudde”, jag har döpt om den för det är för lång att skriva ”adventskalenderstickningen”. Avmaskningen var så att man gjorde stickningen från en cylinder till en påse. Det som är kvar nu är att brodera och det är helt fritt. Jag har broderat två ränder och jag tycker det blir bra så jag kommer nog att brodera på de flesta stickade ränderna. Det kommer att bli broderade ränder och inget mer avancerat.

Annars har jag vabbat idag och det betyder boktillverkning. Nova fortsätter att gilla att göra böcker och vi försöker ge henne alla möjligheter som finns att göra det. Det viktiga är att ge henne möjligheter till kreativt skapande i alla dess former, och försöka göra det så enkelt som möjligt. Jag längtar tills dagen då hon vill lära sig sticka, jag funderar på att skaffa riktigt rosa garn och helt enkelt sätta stickor i hennes händer och se vad som händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *