25 januari – upcrate 41

Idag fick jag en ny ”upcrate” i brevlådan. Det är en prenumeration jag har på konstnärsmaterial. Varje månad kommer det en låda som är runt ett tema. Denna gången är det kolteckning. De kallar lådan för ”New Yeah, new year, new…”. Det var jättelängesen som jag ritade med kol så det ska bli kul. Jag tror dock att jag kommer hålla denna lådan från Nova jag är lite rädd för vart vi annars kommer att få kol.

När jag tänker på att rita med kol känner jag det i fingrarna. Det är något med att kroppen minns känslan när jag tidigare har ritat med kol och använt fingertopparna för att göra skuggningar. Känslan av fingertopparna mot det skrovliga papperet och kolet, en inte helt behaglig känsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *