24 januari – privat har det funkar

Idag har vi haft tekniskt strul på jobbet, så frustrerande. Jag har bara ett krav på teknik och det är att det ska funka. Men privat har det funkar. Jag har till och med köpt Hemslöjd, min vana trogen några dagar innan nästa nummer. Den ska bli kul att läsa, det var flera artiklar som intresserade mig. Det är lite olika då det är olika teman och de är olika intressanta. Sen får man tänka i långa loppet, papperet i Hemslöjd är perfekt för spolpapper, lagom tjockt och lite strävt.

Apropå papper så har jag börjat fundera på gamla böcker och vad jag kan göra med dem. Nu efter mina föräldrars bortgång kommer vi att rensa ut och det finns massor med böcker. Jag kommer definitivt att binda några nya böcker av det. Vi får se vad mer det blir.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *