23 januari – sista resåren

Nu är det sex och ett halv varv resår kvar sen är det avmaskning och broderi. Jag funderar på hur jag vill brodera. Jag tror inte att jag kommer att brodera något avancerat utan det kommer att bli nog att bli enkla ränder i förstygn.

Jag ser framemot att få brodera, att brodera på stickat har jag nog gjort två gånger tidigare så det är nytt för mig. Det är spännande att testa nya saker, men också lite nervöst.

Ikväll har jag också testat en helt ny sak och jag har tagit kliv ut ur min komfortzon. Nu efteråt känns det jättebra och jag ser fram emot nästa gång. Jag har inte bestämt hur mycket jag vill dela med mig av ännu, men jag lovar det är inget hemskt eller läskigt. Det är en del av min personliga utveckling och just nu känns det som jag har sått ett litet frö som jag ska nära tills det blir ett stort starkt trä.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *