22 januari – mitt liv i rosa

Nova älskar rosa det är rosa som gäller när det kommer till allt, förutom när hon glömmer bort sig då kan blått och gult också vara favoritfärger.

Idag har vi bakat chokladmuffins med rosa glasyr på. Det är första gången som Nova vill göra glasyr hon är tveksam till ny mat. Men idag så, för det var glasyr på muffinsarna i hennes alldeles egna bakbok. Det är nog sista gången som vi har glasyr för det blev ingen favorit så att säga. Men jag tyckte det var kul att få spritsa lite det är något jag tycker är kul.

Annat som är kul är att jag bara har sju varv kvar att sticka på min adventskalenderstickning. På min No Limit Sweater har jag halva polokragen kvar och mitt mohairgarn har tagit slut så nu är jag i valet och kvalet hur jag ska göra. Jag tror att jag kommer att sticka det som är kvar utan mohair, jag hoppas att det inte kommer att synas allt för mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *