21 januari – premiär för Nova

Igår var Nova och jag på Normal och handlade och Nova som älskar enhörningar hittade en arkmask med enhörningstryck, den skulle hon bara ha och jag tänkte varför inte när jag hade läst innehållsförteckningen.

Det kan ha blivit en diskussion igår innan nattningen då hon ville ha den när hon skulle sova. Men idag blev det av. Hon och jag i soffan med varsin arkmask, min med pandatryck. Så satt vi där i 15 minuter och tittade på tv och bara hade det lugnt och skönt.

Nova planerar redan när hon ska få göra det igen, och då kanske med sin kusin, det skulle vara väldigt kul. Jag tyckte också det var skönt att få sitta med arkmask, något som jag sällan tar mig tid för. Men nästa gång som blir det ingen pandamask för mig utan en av de som jag har i kylen från förra årets julkalender från Skincity.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *