20 januari – svårare än det ser ut

Idag var jag och Nova och fyllde på lagret av pysselgrejer, och jag köpte kräppapper till en pajaki. Den har massor, 25 stycken, rosor av kräppapper. De såg jättelätta ut att göra när jag titta de i boken, det var de inte. Sen har jag också titta på YouTube när Karolina Merska gör dem. Då blev det lite lättare. Det är som det mest inom hantverk man måste nöta och få det att sätta sig i händerna. I detta fallet hur man gör de små kronbladen genom att vika och vrida papperet.

Jag säger inte att jag inte tycker att blomman jag gjorde är fin den ser bara inte ut som i boken. Det behöver inte vara en dålig grej jag vill bara få till tekniken. Det blir spännande att se hur de ser ut när jag har gjort 25 stycken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *