19 januari – nu kan jag gå vid skrivbordet

Vi har fått gåband på jobbet, så nu kan vi gå och jobba samtidigt. Inte hela dagarna kontoret får dela på fyra stycken. Jag gillar verkligen gåbandet och har passat på att använda det flera gånger denna veckan. Senast idag. Nu sitter du kanske och funderar vad har detta med hantverk att göra? Jo, i vanliga fall så stickar jag vid de tillfällen då jag har gått på gåbandet, så det blir mindre stickningstid, men det är smällar man får ta. Det kanske går superbra att gå på gåband och sticka samtidigt, jag kan ju gå utomhus och sticka samtidigt. Det blir något att testa nästa vecka.

Jag återkommer, och håll tummarna för att jag inte snubblar och bryter armen eller slår i huvudet. Men vad gör man inte för vetenskapen. Detta borde kvalificera sig för en empirisk studie, ”saker du kan göra samtidigt som du går på ett gåband och jobbar”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *