18 januari – nämen det går bra idag, eller?!

Så garnet kom igår till min No Limit Sweater så jag stickar på. Jag kom ihåg att jag skulle sticka till 38 maskor, och det gjorde jag. Sen läste jag mönstret igen. Och jag skulle sticka till 38 maskor men jag räknade på fel ställe, så jag har repat upp. Ganska långt så det är tur att det är snabbstickat så det känns inte så farligt att repa upp. Nu är jag igång igen och nu stickar jag på så att jag snart blir klar.

Jag är glad att jag har repat upp delar av en stickning tidigare så jag vet hur jag bäst ska göra. Det var lätt att repa upp när jag hade satt in en sticka där jag ville börja sticka. Det blev ett rätt roligt nystan med tre små nysta i mitten. Det ska bli spännande att se hur långt jag kommer innan jag har tre små nystan igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *