16 januari – årets första VAB

Japp, idag är dagen, årets första vab. Nova har magsjuka, men har nu varit symtomfri i 48 timmar så det blir förskola imorgon. Nu är det bara att hålla tummarna att jag och Mattias inte kommer att bli sjuka.

Jag och Nova har ägnat största delen av dagen till att göra en bok om Wednesday och Edin, från Netflix serien. Vi har skrivit ut sidorna från YouTube, så det vi har gjort är att klippa och klistra i timmar! Det blev bra när det blev klart men ett tag kändes det som att det aldrig skulle bli klart. Men med glada hejarop från Nova gick det bra.

Jag har stickat lite också, och blivit glad när jag fått meddelande från posten om att garnet som saknas till min tröja är på väg. Jag har också hämtat ut ett paket med en ny bok. Så trots allt har det varit en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *