15 januari – första frösådden i år

Idag blev det av, de första fröna hamnade i jorden. Det jag sådde var paprika och tomat. De kräver värme för att gro så de får bo på hallgolvet tills små gröna blad sticker upp. Jag håller samtidigt på att planera för resten av årets odlingar, jag har massor av idéer och planer.

Jag har spenderat en hel del tid på golvet idag. Tur att jag har en bra meditations kudde att sitta på. Nova fortsätter att rita och göra pappersfigurer. Jag får också göra dem, fast jag tycker att det är roligare att leka med hennes. Men idag har jag ritat Numberblocks 4 med en arkmask, gurkskivor och en Gua Sha. Japp en hudvårdsintresserad Numberblock, Nova ritade själv Numberblock 5.

När jag satt där på golvet passade jag på att sticka några varv på adventskalender stickningen. Jag funderar på vart jag ska lägga skarven sen när jag ska avmaska, mittbak eller i sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *