14 januari – nu ska julen ut

Idag har vi plockat bort julen här hemma, och ett av fjolårets bästa inköp kom väl till pass. En väska till julgranen, så istället för att kämpa ner den i en kartong som nu efter några år är mer tejp än kartong så var det bara att lägga ner den i väskan redo för nästa jul. Varje år när jag plockar jag ner julen tänker jag på vad jag skulle vilja komplettera mitt julpynt med. Vi har inte så mycket så det är inte att det inte finns plats det ska bara kännas rätt. I år är första året som Nova har varit med och tyckt saker, vi har också handlat lite julgranskulor som hon har valt. Jag skulle dock vilja ha mer egengjort pynt, kanske blir 2023 året då jag faktiskt gör julpynt.

Jag har också fortsatt sticka på adventskalender stickningen jag är på sista delen med stickning, del fyra är broderi. Det skulle vara skönt att bli klar med något projekt. Jag har beställt garnet som saknades till No limits tröjan så fort som det kommer kan jag avsluta den. Jag lyssnade på en stickningspodd om att repa upp och jag har en tröja som ligger i farans riktning att repas upp, men jag behöver fundera lite mera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *