13 januari – äntligen har jag börjat

Jag har tänkt att göra det här så länge, och det är att börja montera mina stickprover. Jag har börjat sticka större projekt och då också stickat fler stickprover och jag vill spara dem på ett bra sätt.

När jag gick på Sätergläntan så ingick det i vissa projekt att man skulle montera sina vävprover. Så egentligen borde jag ha hållit på med det här längre. Men jag har hela tiden funderat på hur ska jag förvara dem sen när de är monterade på kartong. Nu tror jag att jag har hittat en bra lösning. Jag har köpte boken Fläta av Emma Dahlqvist och då började jag att tänka att jag borde kunna fläta en låda att förvara dem i och det skulle vara mycket snyggare än en plastback. Så det är nästa projekt i mitt stickprovsprojekt. Det och att montera alla proverna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *