12 januari – jag vill göra en ny ”himmeli”

Den här boken har jag tittat på länge på Bokus, och nu så har jag beställt den och fått hem den. Det är en bok om att göra polska pajaki, det som vi på svenska kallar ”oro” och det namn som de flesta känner till ”himmeli”. Boken heter ”Making mobiles” och är skriven av Karolina Merska.

De polska är verkligen ”blommiga” och jag vill verkligen göra en. Jag tror att jag kommer att göra en direkt från boken först så jag får träna på teknikerna innan jag gör en helt egen. Det skulle vara snygg att ha en hängande i uterummet i sommar, den skulle blekna fort, men det är något lockande med det också, en ny för varje sommar.

Jag funderar på att överraska mina kollegor med en som kan hänga i vårt kontorsrum. Vi får se, den kanske blir färdigt lagom till nästa jul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *