11 januari – januari med mitt ord

Ikväll har jag börjat med januaris uppgift i workshoppen ”One Little Word” som jag går under 2023. Månades uppgift är att skriva ner både saker om sitt ord som till exempel vad det betyder, citat, varför jag har valt det, hur jag vill jobba med det under året, vad som hindrar mig just nu och vad jag ser fram emot under året. Det ska bli kul att återvända till dessa texter under året och inte minst i december och se vad som blev och hur det blev.

Jag gillar att jobba i boken som jag gjorde, jag tror att det kommer att funka jättebra att ha använda den. Jag ser fram emot att fylla den under året. Jag vet redan nu hur många sidor jag har varje månad och det gillar jag. Det har inte varit några problem att fylla januaris sidor. Jag är inte helt färdig med januaris uppgift det är några saker jag behöver fundera på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *