10 januari – ett ufo som varit med länge

Idag har jag stickat på min jobbstickning, eller som jag kallar dem skypestickning. Det är nummer fyra som jag stickar på sen jag började jobba där i augusti 2020. Alla fyra har varit sjalar designade av Stephen West, Westknits, jag har valt sjalar som är enkla och som inte kräver så mycket tankekraft.

Nu har jag inte stickat på den på ett tag, flera månader tror jag nästan det är. Idag blev det i alla fall några varv stickade, det tar ganska lång tid att sticka ett varv. Det är skönt att veta att varje varv är en maska mindre.

Jag var tvungen att kolla när det var dags för lite mer minskningar och det är ganska många varv till dess, men sen kommer att varv där man ska minska 50 maskor, jag ser framemot det varvet. Jag ser fram emot att sjalen ska bli klar.

Jag har redan börjat fundera på nästa projekt, jag funderar på om jag ska sticka något annat än en sjal, men samtidigt varför ändra ett vinnande koncept.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *