9 januari – då har oxveckorna börjat

Idag har jag börjat jobba igen efter jullovet. Jag har varit bort från jobbet i en och halv månad, inte allt har varit jullov jag har också vårdat mamma i slutskedet av hennes liv och varit sjukskriven.

Idag var i alla fall första dagen på jobbet och jag har saknat det. Jag gillar verkligen mitt jobb. Dagen har ägnats åt att läsa in alla lagändringar som har skett medan jag har varit borta. Tänk att man kan bli så trött av att jobba med huvudet.

Nu efter middagen så har jag landat i soffan och syr vidare på nedre avmaskningen på No Limits Sweater. När jag skulle börja sy så hittade jag inte mina stoppnålar utan udd, men däremot mina nålbindningsnålar och den i ben är super för detta. Den kommer att hamna bland mina sticknålar, jag ska bara hitta dem först.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *