2 januari – solen börjar komma åter

Idag var det riktig midvinter i Jämtland, minus 20 och solen börjar komma tillbaka. Inte så den värmer ännu, det kommer att ta några månader tills dess men det märks att dagarna börjar bli lite längre.

Jag funderar på att hoppa på Sara Bäckmos projekt #Grönajuni. Målet med projektet är att bli självförsörjande på grönsaker redan i juni. Det skulle vara spännande att testa om det går i mitt uterum och i mina pallkragar. Det är inte så att jag har en stor trädgård och växthus.

Stickningen går inte lika fort fram idag, det har blivit en halv ärm. Jag har dock hunnit med en del pappersarbete som är kopplat till mammas dödsbo och det känns bra. För det är jobbigt att hålla på med, det bara är så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *