December 2022

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja när jag ska skriva om december. Det var en månad som började med att mamma gick bort i bröstcancer, sen blev resten av månaden som den blev.

Familjen

December har varit som två paralleller, mammas bortgång, begravning och allt som kommer med det både känslomässigt och praktiskt.

Sen kommer resten av livet. Jag har varit sjukskriven, ledig och nu till sist föräldraledig hela december. Jag har hunnit med att vabba också. Det blev jul trots allt. Nova har haft julstämning så det har räckt till hela familjen, hon har sjungit julsånger så det står härliga till.

Hantverk

Jag har stickat en hel del, två projekt som är provstickningar och hemliga. Sen har jag påbörjat en adventskalenderstickning och nu på slutet så har jag stickat på en ”No Limit Sweater”. Jag har också vävt. Men det är inte en hantverksmånad som kommer att gå till historien som min mest produktiva.

Månadens dagblogginlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *