30 december – det är bara att knyta

Jag har lagt upp och kommit ganska långt på min ”No Limits Sweater” från Lærke Baggers bok sticka. Den är väldigt roliga att sticka, jag stickar med tre trådar och det är en som jag byter färg på och det är kul att sitta och bestämma när och till vilken färg jag ska byta till.

Jag stickar på stickor 10 mm så det går ganska fort. Men det är också jobbigt att sticka med så tjocka stickor, det är på ett annat sätt än det är att sticka på tunnare stickor. Jag börjar också fundera på om jag har tillräckligt med basgarn, men jag kommer inte att beställa nytt förrän jag är helt säker på att det inte kommer att räcka och jag är inte där ännu. Jag har varit och kollat i webbutiken där jag handlat och de har just nu 46 stycken nystan i lager så jag har stora förhoppningar att det ska finnas att beställa om jag behöver mera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *