29 december – en promenad i snö

Ikväll kom jag ut på en promenad, det var längesen sist. Det finns flera anledningar till det, den stora är att mina bihålor inte är helt ok efter den jobbiga förkylningen jag hade när några veckor sedan. Jag skulle vilja komma igång med att springa igen men jag vågar inte riktigt ännu.

Ikväll var det faktiskt bättre väder än jag trodde det skulle vara, det har blåst och snöat hela dagen men det lugnade ner det när jag var ute.

Jag har också stickat klart en socka till Nova idag, nu är frågan om jag kommer att drabbas av sss, second sock syndrome, det får tiden utvisa. Jag har i alla fall beslutat att jag ska sticka ett projekt som bara är roligt och det blir en tröja från Lærke Baggers bok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *