18 december – julhandling och gravdekorationstankar

Idag har jag och min syster handlat julmaten. Jag tog inte en enda bild, det gjorde jag dock 2017 då jag handlade med pappa. Otroligt att nu är det andra julen utan pappa och första utan mamma. Saknade är stor.

Under året så har jag haft som plan att göra en gravdekoration av något slag, det har dock inte blivit av. Jag funderar på hur jag ska göra den, jag vill att den ska tåla lite väder och vind. Det är inte dekoration som kommer att stå där för evigt men i alla fall ett gäng månader. Nu leker jag med tanken att göra något som jag kan sätta ditt vid urnnedsättningen i sommar och som kan stå till Allhelgona. Frågan är bara vad?

Just nu lutar det åt en krans i någon form där jag kan blanda växter och blommor i tyg eller garn. Blommorna får inte sloka efter en regnskur. Jag tror att jag måste testa hur en stärkning på potatismjöl fixar regn, annars får jag stärka med lim.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *