19 december – muud burk

Jag älskar småförvaring, det kan vara små väskor eller burkar. Nu senast köpte jag en burk från märket Muud, den heter Emeli. Den är i lagom storlek och perfekt för stickmarkörer och det får plats ett måttband. Det enda jag önskade att jag kunde ändra på är att bottnen är magnetisk och jag hade önskat att det var locket istället. Det hade varit skönt att inte behöva leta efter en stickmarkör i bottnen, när jag har fyllt den lite mera än nu.

Mina funderingar om min adventskalenderstickning fortsätter, nu funderar jag på att riva upp den och istället sticka en ”mysteriemössa” från Nördic knitting. Första ledtråden kommer på julafton. Jag tror att garnet skulle vara perfekt, kanske att jag skulle behöva komplettera med en färg men jag tror inte det. Jag leker med tanken i alla fall, man kan aldrig ha för många mössor, särskilt inte snygga mössor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *