17 december – granen är i huset

Äntligen, om du skulle fråga Nova, är julgranen inne och dekorerad. Det är härligt med ljusen, och att få se alla saker igen, många med minnen knutna till sig.

Ikväll har jag suttit och förberett min kalender inför första kvartalet, vilket innebär en massa kopierande. Jag kopierar så att jag har flera omgångar av varje månadsuppslag. Anledningen är att jag använder dem till olika saker. Den första för att använda som en vanlig kalender. Sen har jag ett uppslag där jag skriver upp tre bra saker varje dag, och slutligen en där jag skriver upp träning och egentid.

Eftersom jag har börjat planera för sommarens odlingar så kom jag på att jag skulle vilja ha en odlingskalender i min kalender, så det har jag planerat att göra. Min tanke är både att skriva vad jag ska göra varje månad och vad jag faktiskt gör och när.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *