16 december – winter wonderland

Idag tog jag min snuva och mitt nu väldigt friska barn, ännu inte 48 timmar efter sista symtom, och åkte iväg och tittade till det hus som jag och min syster kommer att ärva.

Jag har gjort den turen hundratals gånger. Först som barn, sen ungdom, sen hade jag en paus under många år då jag bara åkte dit för att vara och njuta. De senaste fem åren har jag gjort den med mamma och pappa, ibland med båda, ibland med en av dem och ibland har Nova också hängt med. Idag var det jag och Nova som åkte och kollade hur varmt det var inne, bara för att vara säker med tanke på att det är så kallt ute.

Det var helt underbart vackert ute, så där som det är när det är minus 20 ute. Det var skönt att sätta sig i en bil och bara köra. Sen att Nova och jag sjöng Luciasånger en del av vägen gjorde det bara bättre. Stor del av vägen spelade Nova spel på sin platta och jag hann tänka massor, vilket var bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *