15 december – pyssla, pysslat, pysslade

Jag vabbar, jag fick hämta Nova på förskolan igår efter lunch och därmed startade vårt jullov. Det var samma förra året om jag inte helt missminner mig.

Så idag har vi tagit det lugnt, både för min och Novas skull. Nova har pysslat en massa. Det är spännande att följa hennes kreativa krumsprång. Nu har hon börjat klistra på saker igen på sina teckningar, små pom-poms och paljetter har det varit främst idag.

Själv har jag börjat sticka på ett par sockar till Nova, det är en teststickning så jag får tyvärr inte visa någon bild än. Det är de första paret jag stickar till henne, jag vet inte riktigt varför det har dröjt så länge men nu var det dags, det första av många par.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *