14 december – midvinter frost

I morse när jag lämnade Nova på förskolan var det som en vykort ute, det var minut 15 och frost på allt. Det var helt underbart, det var också underbart att känna att min hals och lungor inte skrek med varje andetag. Det går åt rätt håll!

Jag har stickat vidare på min randiga adventsstickning och funderar vidare, jag har inte tjuvkikat ännu. Det händer verkligen inte mycket just nu.

En av dagens ljuspunkter var när Mattias visade vad han beställt för lördagsgodis och det var min favorit Toblerone som inte går att få tag på i Östersund. Han hade också beställt en till smak som jag aldrig sett men som verkar vara super god.

(Dagens stora ljuspunkter är att dra Nova fram och tillbaka till förskolan på Snowracerna samtidigt som hon sjunger Sankta Lucia.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *