13 december – lucia, feber och stickning

Jag börjar känna mig som en gnällig person, men jag har feber idag också, på förmiddagen tänkte jag att nu är det på väg att ge med sig men jag hade fel. Kan det vara influensa som jag har fått?

Jag har stickat en del idag, jag är snart klar med ledtråd två och jag har läst ledtråd tre. Jag tror mig därför veta vad slutprodukten ska bli och jag känner att har jag rätt är det en produkt som jag inte kommer att använda. Därför funderar jag nu på hur jag skulle kunna använda det jag stickat på något annat sätt. Jag funderar på om jag skulle kunna använda det som en sjal, en halskrage, jag tror att det skulle bli snyggt. Jag har ledtråd tre kvar, om jag är färdig med den innan söndag så kommer jag att tjuvkika på ledtråd fyra annars kommer jag att vänta tills på söndag.

Det jag känner är att sticka något jag inte kommer att använda är bortkastad tid, pengar och material. Jag vill använda det jag skapar. Så vi får se, senast på söndag så vet jag, det ska bli spännande att se om jag har tänkt rätt eller fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *