9 december – ett projekt klart

Idag har varit en bra dag, det känns lite konstig att skriva, men det har varit det. Nova har varit ledig från förskolan eftersom det var utvecklingsdag. Sedan länge hade hon en inbokad frisörtid så vi åkte in på stan lite innan, min syster var också med då hon skulle fixa med ett bankärende. Vi handlade julklappar som Nova ska ge till sina två kusiner som bor i Östersund, de vi ska fira jul med. Nova var glad och fascinerad över att stan var juldekorerad, särskilt den stora granen på stortorget. Jag var också glad, det var en härlig tur på stan.

När vi kom hem så stickade jag klart en teststickning och började om på adventsstickningen. Jag har öppnad ledtråd nummer två men inte börjat sticka på den, jag var så nyfiken så jag kunde inte hålla mig. Jag ska fortsätt sticka randigt. Vi får se om jag hinner sticka klart ledtråd ett innan tredje advent då det egentligen är dags för ledtråd tre, men jag är inte stressad detta är bara ett roligt projekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *