4 december – ute i snön

Idag var jag och Nova och hälsade på henens kusiner och min syster och svåger. Vi lekte ute i snön, den lilla som finns. Det var så kul. Det var också skönt att vara ute en stund i solen, känns som jag suttit inne i flera veckor, och det har jag också på ett sätt.

När jag letade bilder för idag så hittade jag en skiss jag gjorde till ett broderi för några år sedan. Det är från en bild, Nova som tittar ut över storsjön och Frösön. Jag har inte broderat den ännu men jag skulle så gärna vilja göra det. Det handlar bara om att ge sig tid till det. Det som gjorde att jag fastnade till att börja med var för att jag inte hittade ett tyg som jag har vävt som jag vill ha i förgrunden, den vita snön. De andra tygerna har jag, det är tyger vävda av Shetlandsull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *