3 december – bara ta det lugnt

Idag avslutade jag dagen med en meditation på Yogobe för att släppa på spänningar. Det var så skönt att bara sitta ner och fokusera inåt. Det har varit en mycket lugn dag hemma och det har varit så skönt. Jag har funderat på massa saker, allt från smått till stort. Som begravningskläder. Min mamma gillade secondhand och loppisar. Det känns därför helt rätt att jag kunde hitta kläder Nova kan ha på begravningen i en låda i garaget, det är kläder vi har fått av grannarna, pre-loved. Jag kommer att ha en av alla mina svarta klänningar, passande blir det en av klänningarna som jag bestämde tillsammans med mamma.

Imorgon är en ny dag, det blir nog inga stortag imorgon heller, man jag hoppas få upp två hyllor på vägen. Och skriva ett boktips hitt till bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *