Augusti 2022

Augusti har varit hälften semester och hälften jobb. Den delen jag hade semester var det inte fantastiskt väder, det blev det när min semester var slut och så avslutades månaden med att hösten kom.

Vardag

Det är stor skillnad på vardag när man har semester och när det är jobb. Semestern i augusti la vi på att göra det sista i rensningen av det som ska bli Novas rum och i mitt vävrum. Jag är fortfarande inte helt klar, men det är inte mycket kvar nu.

Under semestern gjorde vi även annat är att fixa ordning och reda i vårt hem, vi gick turer i Tysjöarna, vi fiskade, jag har fortsatt med mina promenader/joggingturer. Och Princess Peach har kommit in i familjen.

Sen började jobbet och det var rätt skönt att vara tillbaka i vardagen. Jag avslutade dock månaden med att bli sjukskriven på deltid.

Vi har också haft urnnedsättning av pappa, det blev en vacker dag.

Hantverk

Jag har avslutat flera projekt under augusti. Jag har stickat klart mysteriesjalen, Midsummer mysteriesjal och den runda filten. Jag har också påbörjat ett till sittunderlag. Annars har det mest varit att jobba med påbörjade projekt som det tomatröda tröjan och regnbågsvandraren som jag stickar på jobbet.

Jag har också växtfärgat med morotsblast, det blev inte så mycket växtfärgning under sommaren men det blev en omgång och det känns bra.

Länkar:

(Länkarna var korrekta vid publiceringen 2022-08-31)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *