20 maj – Plåster eller tejp vad är bäst?!

VAB idag också, både jag och Nova är ganska less på VAB nu. Nova har frågat hela dagen när hon ska gå på förskolan och blir besviken när svaret är måndag. Vi hoppas på måndag i alla fall.

Arbetet med koftan går framåt, idag har jag stickat klart resåren och första framkanten. Så det läskiga att klippa upp den närmar sig med stormsteg.

Lyckas du också med att få sår på vänster pekfinger på mitten falangen? Det lyckas jag med, jag vet inte riktigt hur jag gör det. Eftersom jag behöver ”förstärka” huden på mina fingrar regelbundet, både i stickningen och vävningen har jag testat olika sätt att göra det. Och det bästa som jag har hittat det är Leukoflex. Den är tunn och smidig och håller bra, och det är inga problem att ta bort den, det blir inte kladdigt efter den. (Nej, jag är inte sponsrad, men jag skulle inte ha något emot det.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *