19 maj – Planer för sommaren

Nämen jag fortsätter att vabba, det verkar vara ett riktigt elakt virus som Nova har drabbats av. Man kan säga att min dag har bestått av ”Pippi Yatsy” och resårstickning. Aldrig hört talas om Pippi Yatsy? Det är som vanligt Yatsy fast det är bilder på Pippi med kompisar på tärningarna. Resårstickningen är på koftan som jag stickar på, jag har en centimeter kvar innan avmaskning.

Jag funderar också på sommarens växtfärgning, jag kommer att skriva längre och mer detaljerat om det i ett eget inlägg. Idag har jag bläddrat i böcker och försökt göra en lista, jag har också tittat på garner, jag är också sugen på att färga tyger också.

Jag funderar också på hur jag ska montera proverna, det är något som jag verkligen ser fram emot att ha en fin provbok. Idag fick jag en idé när jag titta på bokbindning på instagram, för förutom att vara fin vill jag att den ska vara praktisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *