21 och 22 maj – Så här var det inte planerat

Denna helgen blev inte som planerat, planen var att Nova skulle vara frisk och vi skulle fixa ute. Istället blev det akuten och inläggning över natten. Jag är så tacksam över svensk sjukvård och samtidigt så glad när vi fick beskedet att vi skulle få åka hem på söndagen. Nu väntar en vecka med vab hemma och sen tillbaka till förskola och jobb.

Lördag 21 var en av de få dagarna per år som jag inte stickade, inte vävde, inte broderade… Jag hade med mig ett broderi till sjukhuset men det finns ingen inspiration till att brodera.

Söndag 22 broderade jag dock en hel del. Jag broderat på en Jämtländsk brudkudde döpt till Grandrottningen. Just nu syr jag franska knutar, det är hur många som helst på kudden. Jag hann fylla en och en halv yta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *