18 maj – Resår och planer

Ytterligare en dag med VAB. Idag har jag stickat färdigt det mönstrade partiet på koftan jag stickar och jag har börjat sticka på resåren som avslutar bålen. Jag har också börjat fundera på nästa projekt. Eller kanske näst näst då jag har garn och mönster liggande till en tröja.

Men efter den skulle jag vilja sticka något hur ”Stickat till vardags” av Erika Åberg. Det finns så många fina mönster i den boken. Jag tittar särskilt på några tröjor. Jag funderar också på vilken/vilka färger jag skulle vilja sticka i. Målet är att den ska kunna ingå i den garderob som jag planerar att sy, sticka och väva. Tanken är att det ska bli en garderob med betoning på jobbkläder och sen en liten del som är för fest och hemmaliv.

Jag älskar att planera, ibland mer än att göra det jag planerat, och det gör att det ibland inte blir lika mycket gjort som jag kanske hade önskat. Det är något jag hoppas kunna ändra på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *