17 maj – Ufon och VAB

Gratulerer med dagen Norge!

Jag har vabbat Nova som har en förkylning. Jag har hunnit sticka färdigt ett par sockar ”Senapsblommor” och kommit igång med ett annat UFO som jag gärna skulle vilja bli klar med. Det är en kofta som jag påbörjade förra sommaren och det som är kvar är en liten bit av det mönstrade på bålen och resåren och framkanterna.

Detta är första gången jag ska stecka, stavas det så? Det är i alla fall första gången jag ska klippa upp en ”tröja” mitt fram för att få en kofta. Jag har läst på om några olika metoder och jag tänker att jag ska testa den som Erika Åberg beskriver i sina böcker att först plocka upp och sticka kanterna och sedan klippa. Jag har köpt ett superfint band som jag ska använda på insidan för att täcka klippkanten.

Om du funderar på den lysande spelkontrollen har jag och Nova spelat ett av Novas favoritspel Pikmin 3, jag hoppas att Nintendo kommer med Pikmin 4. Vi har Pikmin och Pikmin 2 men de har inte fallit Nova på läppen, hon har också pikmin för DS och jag har Pikmin Bloom på mobilen, men det ”spelar” mest jag. Det är periodvis mycket Pikmin som du kanske märker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *