15 maj – Att installera en skrivare är också en konst

Idag drog mamma och jag iväg, Nova var också med och köpte varsin skrivare. Nova fick ingen, hon fick inte heller något med Mario på. Jag och mamma köpte olika modell och märken, allt enligt våra egna preferenser. En av skrivarna är nu installerad den andra står kvar i sin låda, ni får gissa vem som har en en installerad skrivare och vem som fortsätter att använda sin gamla.

Det som slog mig när jag installerade skrivaren var att det var mycket lättare än förra gången eller ännu hellre för 10 – 15 år sedan. Istället för uppåt tre sladdar så är det bara en, elsladden. Kommer ni ihåg ”firewire”? Det är bara när jag håller på med hushållens äldre skrivare som jag stöter på dem, och inga datorer har kvar dem. Jag blir nästan nostalgisk. Och så tacksam att idag är det usb som gäller och såna sladdar har man i drivor.

Jag har stickat en del också, jag håller på med ett par sockar, är på socka två och jag hoppas jag kommer bli klar snart de känns som de perfekta midsommarsockarna. Märks det att jag bor i Jämtland som ens tänker så?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *