13 maj – Snabba bilar

Jag älskar dokumentärer, så länge jag gillar berättarstilen så kan jag titta eller lyssna på dokumentärer om nästan vad som helst. Jag gillar särskilt att få titta på människor som får göra det de är bra på.

Just nu har jag fastnat för dokumentärserien ”Formula 1: Drive to Survive” på Netflix. I serien får man följa Formel 1 cirkusen både förare och team. Innan jag såg första säsongen visst jag nästan inget om Formel 1, jag visste att det fanns och man kör jättefort. Nu vet jag desto mera.

Mera kunskap är alltid kul men det är inte alltid det som är behållningen för mig. I det här fallet är det att få se dessa lag göra det som de är passionerade över och riktigt bra på. Sen kan man inte bli annat än imponerad över de som byter däck det tar mellan 2 till 3 sekunder. Det kräver otroligt mycket träning för att lyckas med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *