11 maj – Ny frisyr

Idag har det äntligen hänt, mitt hår blev mer än 30 cm kortare. Jag har aldrig haft så långt hår som jag hade i morse, eller så slitet. Min ”corona” frisyr, jag räknade ut att jag inte har klippt mig på snart 2 år.

Att det blev klippning idag var mer eller mindre en slump. Nova har velat klippa en kort page, inspiration från en av pedagogerna på förskolan och i måndags var jag i väg och hon fick klippa sig. Då kollade jag om det fanns någon tid för mig och helt fantastiskt så fanns det en tid idag 17.00, kunde inte bli bättre.

Jag älskar att gå och klippa mig, bara att studera en riktigt duktig frisör som jobbar med sax och kam och som har blicken för vad som kan passa varje kund utifrån ansiktsform och hårtyp. Allt det där som jag inte kan. Jag sätter mig i stolen och säger ungefär det jag vill ha sen har vi en dialog och jag följer oftast frisörens råd, det brukar bli bäst så (vis av erfarenhet).

Och vad hände med håret jag klippte av, det sparade frisören för att kunna testa nya blekningar och färger. Härligt att det kan komma till nytta, det kommer nog vara enda gången jag kommer kunna erbjuda det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *